sporium
OpenCart-TR
Merhaba bende opencard a yeni başladım son sürümü kurdum admin panelden kategori girdikten sonra site ara yüzde kategoriyi kontrol etmek istedim bide ne görim admin panelde eklenen kategori site arayüzde görüntü olarak var ama işlev olarak yok hata olarakda bu yazı cıkıyor 
Not Found
The requested document was not found on this server.
Web Server at @domain_name@
Bu hayatı yaşayan varmı diye formda çok aradım ama bulamadım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
bu arada kullandığım template yurt dışı sitesinden aldım template yi editliyorum sıkıntı yok ama adminde eklenen kategori arayüz sitede yolu bulamıyor diyor
buldum formda varmış kusura bakmayın konuyu nası kapatabilirim Meşguliyet için Çok özür dilerim
Not Found
The requested document was not found on this server.
Web Server at @domain_name@
Bu hayatı yaşayan varmı diye formda çok aradım ama bulamadım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
bu arada kullandığım template yurt dışı sitesinden aldım template yi editliyorum sıkıntı yok ama adminde eklenen kategori arayüz sitede yolu bulamıyor diyor
buldum formda varmış kusura bakmayın konuyu nası kapatabilirim Meşguliyet için Çok özür dilerim