Adım 4: Kargo Metodu'den Sonra İlerleme HATASI!

sharq

OpenCart-TR
Merhaba Arkadaşlar Şuan localhost'ta çalışıyorum ürünü sepete ekle deyince ekliyor ama

Adım 1: Ödeme SeçenekleriDüzenle
Adım 2: Fatura AdresiDüzenle
Adım 3: Kargo AdresiDüzenle
Bu Adımları başarıyla geçiyor ama

Adım 4: Kargo Metodu
bu adımda devam diyorum geçmiyor alışwerişi tamamlamıyor Acil Çözüm Yazarsanız Sevinirim.

Sorun Çözüldü Arkadaşlar Bu Sorunla Karşılaşan Arkadaşlar İçin Anlatım :

Teşekkür ederim, sorun çözüldü.

Arkadaşlar, opencart'ın kendi sitesinden ingilizce sürümü indirdim, içindeki catalog dosyasını ftp'den attım, eski catalog dosyasını sildim tabi.

opencart-tr'deki tr dil paketini indirdim, paketteki catalog klasörünün içinde bulunan language klasörünü yeni yüklediğim catalog klasörünün içindeki language klasörüne attım. Böylece ingilizce catalog'u türkçeleştirdik.

Sonra siteyi girdim http://www.sporurunu.com ve hata aldım Smile Hata modülden kaynaklanyordu, sonradan kurduğum kargo modülü var ordan hata verdi, modülü opencart-tr'den tekrar indirip modülün catalog klasörünün içindekileri, yeni yüklediğim catalog klasörüne kopyaladım. ( eğer sizde sonradan modüller kurduysanız modülleri tek tek bulup modüllerin catalog klasörünün içindeki dosyaları yeni yüklediğiniz catalog klasörüne kopyalamalısnız ) Sonradan site düzeldi ama default tema'da kalmış, bozuk görünüyordu. Tekrar opencart-tr 'den turkish gray temasını indirip catalog'un theme bölümüne attım ve panelden aktifleştirdim.

Sorun çözüldü, yukarıda anlattım ama bayaa bi karışık oldu anlamayana yardımcı olurum, kolay gelsin.

ayselkibik

OpenCart-TR
bendede benzer sorun çıktı ama bir türlü çözemiyorum.. krago metodunda devam diyorum ama ilerlemiyor. ben direk türkçe versiyonunu indirmiştim ....

bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

ozansenkal

OpenCart-TR
bir çok kişinin son günlerde karşılaştığı bir sorun bu.

yeni opencart yapısının colorbox a geçmiş olması ve temanızın ısrarla fancybox çalıştırmak istemesinden kaynaklanan bir sorun.

ister forumda gökhan taylan ın paylaştığı şu mesajda anlatılanları uygulayın, isterseniz doğrudan resmi siteden indireceğiniz ingilizce sürümün üzerine türkçe dil dosyalarını atarak kurulum yapın. tercih sizin.