kadir34
OpenCart-TR
15131 versiyonu kullanıyorum ie de kayma sorunu var bir türlü düzeltemedim birde üsteki para birimlerinden euro dolar veya tl den birisini seçtiğimde bu hatayı veriyor Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oembilgi/public_html/catalog/language/turkish/common/footer.php:1) in /home/oembilgi/public_html/system/library/currency.php on line 45Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oembilgi/public_html/catalog/language/turkish/common/footer.php:1) in /home/oembilgi/public_html/system/engine/controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/oembilgi/public_html/catalog/language/turkish/common/footer.php:1) in /home/oembilgi/public_html/system/engine/controller.php on line 29 neden böyle bir hata veriyor bilemiyorum yardımcı olursanız memnun olurum bir de üst kısımdaki sepetim bölümünü sağ blokta gösterilmesini istiyorum güzelbir sepet resmiyle birlikte ve son olarak temanın arka planda kalan beyaz kısmını nasıl renklendirebilirim ve birazda genişletmek istiyorum bu konular hakkında bana yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar ??? birde forumda analtılanlar open cartın esk versiyonları için 1.5.1.3.1 versiyonu için olanı olursa çok daha iyi olur ??? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler ederim emeğinize sağlık