Sayın @tncykdz ilk mesajımda yazdığım gibi yeterli bilginiz yoksa diye belirttim..çünkü istediğiniz modülü satın alsanız bile "ki free olanı olsaydı şimdiye kadar bir çok kez dağıtılırdı" farklı bir tema kullanıyorsanız ki default tema kullanan çok az kişi var, html ve css bilginiz yoksa sorunlar alırısınız demiştim..Sizde hak verin burada oturup kimse size bu eğitimi vermez..Kaldı ki tüm bu sorunları yoksayarsak yine de bu istediğiniz modül için ücret harcamanız gerekmekte..farkındayım konu dağıldı biraz ama biraz gerçekleri konuşmak gerek.Opencart ne kadar ücretsiz bir yazılım olsada, bu script i istediğiniz hale getirmek ücretlidir.Tüm arkadaşlar bunun bilincinde olmalı.Bu ciddi bir iştir ve idare eder işte yaptım oldu ile bitmemelidir.Bu işin dışarıda ki normal bir mağazadan farkı yoktur.Nasıl ki dışarıda ki bir mağazaya vitrin yada iç mekana harcamalar yapılıyor ise bu da böyledir.Kazanmak için mutlaka ve mutlaka harcama yapmak gerekir.Çok uzattım yine
buyrun istediğiniz modül burada..İyi çalışmalar dilerim.
http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3922