RusyaVizesi.Eu Sitesi Açıldı!

b56k34r

OpenCart-TR
Katılım
3 Ara 2015
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
29
Konum
İstanbul
Web sitesi
beta.web.tr
Site Adı: Rusya Vizesi
Site Adresi: http://RusyaVizesi.Eu
Site Açıklaması:
Dikkat! Rusya artık vize istiyor.
Sevgili takipçiler, bu yazımızı bilgilendirme amaçlı yazmak istedik ki biz kesinlikle sizlerin havalanlarında mağdur olarak dönmenizi istemiyoruz. Lütfen bu konuda mağdur olmamak için tavsiyelerimize kulak asın.
Rusya Federasyonu, 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren 2010 yılında Türkiye ile imzaladıkları söz konusu vize anlaşmalarını askıya almıştır. Böylelikle artık Rusya’ya giriş ve çıkışlarda mutlaka Rusya vizesi almak zorundasınız. Rusya vizesi hakkında detaylı bilgileri web sitemizden bulabilir. Ayrıntılar için rusyavizesi.eu sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Rusya vizesini kimler alır?
Rusya vizesini, Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus Pasaport (Bordo renkli) sahipleri almaktadır. Diğer pasaport kategorilerilerine sahip kişiler, rusya vizesi almak zorunda değildir.
Rusya vizesi nasıl alınır ?
Rusya vizesi almak için doğru ve gerçek bilgiler içeren başvurular yapmak zorundasınız. Aksi halde vizeniz kabul edilmeyecektir. Bizler sizin yerinize rus vizesi başvurusu yaparak sizlerin zamanınızı sizlere kazandırıyoruz ve garantili bir şekilde vize çıkarıyoruz. Rusya vizesi nasıl alınır hakkında detaylı bilgiler için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz.
Rusya vizesi nasıl alınır? - Rusyavizesi.Eu
Rusya vizesini güvenilir acentelerden alın. Bizler VizeDestek ekibi olarak Rusya Konsolosluğu resmi akredite acentesiyiz. Kesinlikle ortaya hiçbir aracı koymayarak vize işlemlerinizi yürütüyoruz. Böylelikle daha ekonomik vize hizmetleri sunuyoruz.
Ayrıca rusya vizesini bizden alırsanız sizlere harika bir kampanya sunuyoruz. Rusya vizesini alana firmamızın ucuz uçak bileti web sitesi olan biletlerim.com’da rusya uçak bileti daha ucuz. Vizenizi bizden aldığınızda firma tarafından bir indirim kodu verilir. Bu indirim kodunu biletlerim.com sitesinden uçak bileti satın aldığınızda kullanabilirsiniz.
 
Üst