+++DİKKAT DOLANDIRICI UYARISI+++

kkaymakci

OpenCart-TR
Katılım
24 Tem 2014
Mesajlar
10
Tepkime puanı
0
Puanları
0
arkadaşlar tam bir hafta önce opencartkurumsal.com sitesine Koray diye bir şahısla görüşerek modül kurulumu için 196 TL ödeme yaptım. Bir haftaya yakın oldu oluyor, hata verdi vs. dedi şimdi tüm firmanın telefonları, koray ın cebi, 0850 hatları, maille destek sistemleri hiçbir şey den karşılık alamıyorum.

Alenen ve şüpheye mahal vermeden dolandırıcı bir grup oldukları veya içlerinden birisinin şirketin adını kullanarak dolandırıcılık yaptıkları çok belli.

herkesi uyarıyorum. Ayrıca elinde başka iletişim bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.
 

tasarimcenter

OpenCart-TR
Katılım
15 Ara 2014
Mesajlar
140
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Web sitesi
www.tasarimcenter.com
geçmiş olsun hocam...
malesef boyle insanlar var. hata verdi vs gibi seyler opencartta evet olabilir ama aninda cozulemeyecek bir sorun degildir. cunku opencart malumunuz hazir bir yazilm ve acik kaynak kodlu orjinal bir yazilim olsa evet zorlanabilir arkadas ama hata verdi diye bir hafta bekletiliyosaniz mutlaka bi is vardir bunda. ne modulu kurdurmak istediniz acaba?
 

casperkip

OpenCart-TR
Katılım
24 Kas 2010
Mesajlar
324
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Yaş
37
Konum
İstanbul
Web sitesi
www.gokhanbayraktar.com.tr
Öncelikle geçmiş olsun..

Her ne olursa olsun iş yapmadan önce firmayı araştırmak önemli..Bizde bu işi yapıyoruz modül satmak sorun değil önemli olan sonrasında desteğini verebilmek.Faturasız işlem yaptırmayın.Aldığınız modül karşılığında elinizde bir belgeniz olsun..Biz eşek değiliz her ay devlete adam gibi vergimizi veriyoruz.Söyleyecek çok şey var da neyse.. kızıyorum bu gibi durumlara çok..Tekrar geçmiş olsun.
 
Üst