Opencart 2.0 üzeri sürümler için XML Yükleyici Modül

hakanustun

OpenCart-TR
Katılım
4 Ocak 2015
Mesajlar
24
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Web sitesi
www.opencartmodul.com
Modülü incelemek için: http://www.opencartmodul.com/opencart2-hbu-xml-yukleyici-full-otomatik

MODÜLÜN BAŞLICA ÖZELLİKLERİ:

1- Sunucunuzun gücü izin verdiği ölçüde istediğiniz kadar tedarikçi ekleyebilirsiniz. Admin panelden kolayca eklenebilmektedir.

2- Ürün renk, beden, numara vb. seçeneklerini ve Ürün Özelliklerini (ram işlemci vb.) kolayca sisteminize aktarabilirsiniz. Seçenek Grup adları ve Özellik Grup adlarını otomatik yükler. XML dosyada verilmemişse varsayılan grup adı admin panelden ayarlanabilir.

3- XML dosyanızda hem TRY, hem USD, EUR veya GBP gibi farklı para birimlerinde fiyatlar varsa tüm fiyatları admin panelde kendi kurunda kaydetmektedir.
Ön yüzde müşterilerinize Türk Lirası olarak hesap edip göstermektedir. XML yükleyici modülümüze tam uyumlu Çoklu Para modülümüz ücretsiz olarak kurulmaktadır.

4- XML dosyanızda %18 yanı sıra %8 veya %1 KDV oranına sahip ürünler aynı anda mevcutsa, bunların hepsini kendi vergi sınıflarına göre hata olmadan kaydetmektedir. Kdv oranı verilmemişse varsayılan KDV oranı admin panelden seçilebilmektedir.

5- XML dosyanızın boyutu büyük ve sunucunuzun özellikleri düşükse, admin panelden parçalara bölünerek yüklenmesini sağlayabilirsiniz.

6- Her bir tedarikçiniz için zamanlanmış görev, yani Cron Job tanımlaması yapabilirsiniz. Böylece günün belli saatlerinde XML güncellenmesini otomatik olarak yapabilir. Hosting firmanız, Direct Admin panel veya Plesk veya Cpanel olabilir.
Cpanel kullanan müşterilerimize istemeleri durumunda 1 adet tedarikçileri ücretsiz olarak zamanlanmış görev tanımlaması yapılmaktadır. Diğer panel kullanıcıları modülün yönetim panelinden Cronjob komutunu kopyalayıp hosting firmalarına iletip onlardan destek talep etmelidirler.

7- Admin panelden fiyat ayarlaması. XML dosyadaki fiyatların sitenize yüklenmesi esnasında sabit tutar veya yüzde olarak tüm fiyatlarınıza ekleme yaptırabilirsiniz.

XML Güncelleme işlemlerinde hangi alanların güncellenip hangilerinin güncellenmesini istemiyorsanız admin panelden seçebiliyorsunuz.

8- Ürün resimlerini ister :
<resimler>
<resim>http://tedarikcim.com/resim1.jpg</resim>
<resim>http://tedarikcim.com/resim2.jpg</resim>
......
...
</resimler>

İsterse de
<resim1>http://tedarikcim.com/resim1.jpg</resim1>
<resim2>http://tedarikcim.com/resim2.jpg</resim2>

biçiminde verilmiş olsun sorunsuzca yükleyebilmektedir. 10 adet ürün resmine kadar desteklemektedir.

9- XML dosyada kategorileriniz ister, tek etiketle verilmiş olsun:
<kategoriler>Üst Kategori > Ana Kategori > Kategori > Alt Kategori</kategoriler>

İster ayrı xml etiketleriyle verilmiş olsun:
<kategori1>Üst Kategori</kategori1>
<kategori2>Ana Kategori</kategori2>
<kategori3>Kategori</kategori3>
<kategori4>Alt Kategori</kategori4>

her iki biçimde de sorunsuz olarak yüklemektedir. 6 kategori seviyesini desteklemektedir.
10- Çoklu dili ve çoklu mağazayı desteklemektedir.
11- En önemli özelliği de standart şablonumuza uyan tüm XML dosyalardan bizden bağımsız olarak XML yüklemesi yapabilirsiniz.

Modülü incelemek için: http://www.opencartmodul.com/opencart2-hbu-xml-yukleyici-full-otomatik
 

BATOS

OpenCart-TR
Katılım
21 Ocak 2016
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
hakan bey merhaba
bu xml modülü exa firmasına ait xmlide yükleyebiliyormu
onlarınki parçalı geliyor
ürün kod ve adları
daha sonra özellikleri
sonrada ftp adresinde fotoğrafları mevcut
birde xmlleri çok farklı
aşğıda ürünlerin oluğu xmlden iki satır her ürün bir satırda geliyor
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<ROOT>
<STOKLAR>
<STOK AnaUrunGrup_Kod="BIL" AnaUrunGrup_Ad="Bilgisayarlar" AltUrunGrup_Kod="BIL09" AltUrunGrup_Ad= "All In One PC" Stok_Kod="AIOAPPMK142TUA01" Stok_Ad="Apple iMac MK142TU/A 21.5 DC i5 1.6GHz 8GB 1TB" Stok_Ad2="Dual Core, 1920x1080, Intel HD Graphics 6000" Miktar="0" Marka_Kod="APPLE" Marka_Ad="APPLE" SonKullanici_Fiyat="3500" BayiOzel_Fiyat="3285" Desi="26,88" Kdv="18" Doviz="TL"/>
<STOK AnaUrunGrup_Kod="BIL" AnaUrunGrup_Ad="Bilgisayarlar" AltUrunGrup_Kod="BIL09" AltUrunGrup_Ad= "All In One PC" Stok_Kod="AIOAPPMK442TUA01" Stok_Ad="Apple iMac MK442TU/A 21.5 i5 2.8GHz 8GB 1TB" Stok_Ad2="Quad Core, 1920x1080, Intel® Iris Pro 6200" Miktar="1" Marka_Kod="APPLE" Marka_Ad="APPLE" SonKullanici_Fiyat="4150" BayiOzel_Fiyat="3875" Desi="26,88" Kdv="18" Doviz="TL"/>
 
Üst