Yeni Sohbet Sunucusu

Renksohbet

OpenCart-TR
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Sitemize, ülkemizin bütün il ve ilçelerinden katılımlara açıktır. Sohbet Sunucumuz yeni açılmak ile birlikte, kullanıcılarına, İnternet ağının olduğu, bütün cihazlardan tanışabilmeleri ve arkadaşlık kurabilmeleri için, kullandığı yazılım ile sohbet hizmeti sağlamaktadır.
789rVN.png

Sunucumuz içerisinde, ülkemizden katılımlar için, #Türkiye Sohbet kanalı bulunmakta olup, Yurt dışı katılımlar için de Sohbet kanalı bulunmaktadır. Bununla birlikte sizlere canlı radyo yayını hizmeti sağlanmakta olup, sohbet arkadaşlarınız için, şarkı isteklerinde bulunabilmeniz için Radyo kanalı bulunmaktadır. Bununla birlikte keyifli vakitler geçirebilmeniz için, Sunucumuzda Oyun kanalları bulunmaktadır.
Sohbet Sitesi
Sitemiz sohbet sitesi değil, genel bir Sohbet sunucusudur. Sunucumuza Admin alımları da olacaktır. Yardımcı olabileceğinizi düşünüyorsanız #Help kanalı yardımı ile yöneticilik talebinde bulunabilir bizler ile birlikte seviyeli bir sunucu içerisinde bulunabilirsiniz.

Bunların dışında Sitemizde güncel Teknoloji haberleri, Güzel Hazır Mesajlar gibi çeşitli bir çok kategoride içerikler bulunmaktadır.

İlgili Link: Sohbet Odaları < Rumuz yazıp bağlanın.
 
Üst