Pay U Site İçi Ödeme Modülü

hemanq

OpenCart-TR
Katılım
9 Şub 2014
Mesajlar
38
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Payu site içi ödeme modülü arıyorum. Ne yazık ki böylesi güzel bir uygulama için yüksek fiyatlar istiyorlar. Elinde bulunan paylaşımcı arkadaşlara katkım olabilir. Ücretsiz bulma imkanım var mı? Ücretsiz modül site dışı ödeme yapıyor.
 

shopencart

OpenCart-TR
Katılım
16 Ara 2012
Mesajlar
103
Tepkime puanı
0
Puanları
0
50 100 tl gibi fiyatlara satılıyor biliyorum.bana göre pahalı değil.sorun güvenlik.şifreli kod içeriyor olması.1 satır kodla kart bilgileri 1snden bile kısa sürede başka sunucuya gönderilebilir.hassas bir konu olduğundan çok dikkat edilmesi gerektiğini düşünüyorum.payu başvursunu ve yıllık ödemesini yaptım.onay verilmesini bekliyorum.seçenekleri deneyip burada yazacağım.
 

jet737

OpenCart-TR
Katılım
29 Ocak 2014
Mesajlar
30
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Ücretsiz ortak ödeme modülünü unutun, çok problemli. Site içi ödeme için ücretsize denk gelmedim ama ücretli olanlar var. Güvenlik nedeniyle ortak ödeme'yi ben tercih ettim, sizi bilemem. Modülü alıp yüklediğiniz veya yüklettiğiniz zaman mutlaka kredi kartlı ödemelerde ki opencart'a ait tüm fonksiyonları deneyin ve checkout ile payu ödeme formu arasında fark olup olmadığını kontrol edin. Opencart'ın Voucher (indirim) özelliğinin payu ödeme formuna doğru aktarıldığından emin olun. (kullanmayacak olsanız bile doğru çalışsın)
 

kucukomer

OpenCart-TR
Katılım
22 May 2011
Mesajlar
53
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhaba, Opencart Payu Site içi ödeme modülüm vardır.
Dünya kadar siteye kurdum.
Kendi kodlarımdır ve %100 çalışma garantilidir.
Referanslar için: http://www.projeyapar.net/
Skype / e-mail: webtasarim_grafik@hotmail.com

İyi çalışmalar...
 
Üst