Adminden Ürünler Sekmesine Girememe Sorunu

TesbihShop

OpenCart-TR
Katılım
31 Ağu 2011
Mesajlar
21
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Arkadaşlar öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım ve mutluluklar dilerim.

Malesef 3 gün önce sitemi barındırdığım sunucu çökmesi durumu sözkonusu oldu ve 3 gün boyunca siteme ulaşamama sorunu sözkonusu idi.

Host firması ilk seferinde sitemin eski tarihli bir yedeğini sonrasında itiraz etmem ve en son çalımalarımın sözkonusu olduğu tarihi belirtmeme binaen yönlendirmemle en son çalışmalarımında bulunduğu halini yükleyeybilmeyi başardı.

Şuan için veri kaybım sözkonusu değil ancak, admin panelinden ürünler sekmesine tıkladığımda aşağıdaki hatayı almaktayım.


Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in /home/shoptr/public_html/system/library/image.php on line 34

Burdaki sıkıntı tam olarak nedir ve nasıl düzeltmem gerekir diye danışma ihtiyacı hissettim. Host firması ile irtibat kurmadan önce tecrübeli arkadşların bana yardımcı olabileceğini düşündüm zira host firmasının işi daha fazla kurcalamasını istememekteyim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların desteğini acil rica etmekteyim. Yardımlarınızı esirgemezseniz çok mutlu olacağım. Saygılar...
 

patrqw

OpenCart-TR
Katılım
4 Nis 2010
Mesajlar
86
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Web sitesi
www.cdkeyburada.com
Dosya izinlerinizi kontrol ettiniz mi? Hatanın bulunduğu image.php üzerinden 34. satırı buraya yazarsanız çözüm üretebilirim.
 
Üst