windows tan linux a geçme

muzorotti

OpenCart-TR
Katılım
28 May 2011
Mesajlar
308
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
istanbul
Arkadaşlar merhaba
şimdi ben siteyi windows serverde kurdum çalışıyor ama arasıra kesintiler oluyor buda benim canımı sıkıyor hosting hizmetimde (MULTI PLATFORM CLOUD HOSTİNG dediklerinden) linux da var ve opencartı oraya taşımak istiyorum ama şu ana kadar googlenin aldığı linkleride kaybetmek istemiyorum seo kurulu opencart üzerinden aldığım yedeği linuxa kurduktan sonra yedekten geri yüklesem önceki haline dönermi aynı alan adını kullanacağım
yalnız şöle birşey yaptım başka bir hosting ( alan adı farklı database adı farklı ) hizmetimde sıfırdan aynı sürüm opencartı kurdum ve aldığım yedeği orada denedim çalışmadı bu alan adının farklı olmasından mı kaynaklanıyor yoksa windowstan linuxa geçtiğim için mi hata şu idi 1.27mb lık yedek dosyasını boş olarak hata verdi bunun sebebi alan adının ve database adının farklı olmasındansa önemli değil ama windowstan linuxa geçtiğim için windws sunucuda aldığım yedeği linux da algılayamıyorsa veya farklı görüyorsa bu iyi değil bu herşeyi sıfırdan yapmak demek sizce ne yapmalıyım?
forumda araştırdım ama sonuca ulaşamadım gözümden kaçtı ise özür dilerim.
 

admin

Administrator
Yönetici
Katılım
13 Ağu 2009
Mesajlar
3,200
Tepkime puanı
1
Puanları
38
Yaş
38
Konum
Bursa
Web sitesi
www.opencart-tr.com
Site isminiz aynı olduğu sürece google dan yana bir sıkıntı yaşamazsınız. Alan adı farklı olacaksa eski alan adınızı yönlendirecekseniz yine sıkıntı yaşamazsınız. Yönlendirme yapmayacaksanız eski linkleriniz gidecektir.

Forumda taşıma ile ilgili konular mevcut onlara göz atınız. Anlatılanları uygularsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum.
 

muzorotti

OpenCart-TR
Katılım
28 May 2011
Mesajlar
308
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
istanbul
öncelikle teşekkürler cevabınız için
yok yönlendirme yapmayacağım aynı alan adını aynı sürümde ama linuxda kullanacağım taşıma ile ilgili benim kine benzer bir sorun yaşayana rastlamadım ama konu güncel hala taşımadım emin olunca taşıyayım diyorum ama bunu bu yaz yapayımki sezon başında eyüle kadar yetiştireyim ki işleri kaçırmayalım.
 
Üst