İnstagram Hesap Dondurma

dargman69

OpenCart-TR
Katılım
8 Nis 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar. İnstagram hepimizin bildiği gibi dünyanın en popüler sosyal medya araçları arasında yer almaktadır. Bu alanda birincilik facebook'un elinde bulunmaktadır. Hemen ardından gelen ise instagramdır. Twitter bu alandaki popülerliğini, kuruluşundan belli bir süre sonra kaybetmiştir.

Şuan itibari ile dünyanın en büyük sosyal platformları facebook ve instagramdır. İnstagram hakkında yapılan açıklamalar, dünyanı nüfusunun dörtte birinin, instagram kullandığı yönündedir. Gün içerisinde milyonlarca insanın sirkülasyonunun olduğu ortadadır. Milyonlarca insan yeni hesap açarken, milyonlarca insanda var olan hesaplarını silmekte veya dondurmaktadır. Yani demem o ki, muazzam derece insanın, bir araya toplayabilmektedir.

İnstagram son günlerde, kullanıcılarına daha kolaylık sağlamak adına, bazı değişikliklere gitmiştir. Özellikle instagramda güncellemeler gelmeden önce, hesap silme ve dondurma işlemleri oldukça karışık bir şekildeydi. İnstagram yapmış olduğu güncellemeler ile, kullanıcılara bir kaç adımda hesap silme ve dondurma işlemini yaptırmaktadır.

İnsanlar çeşitli sebeplerden dolayı, instagram hesap dondurma veya hesap silme işlemi yapmak istemektedirler. Bizlerde instagramın son yaptığı güncellemeyi inceleyerek, hesap dondurma işleminin resimli ve videolu anlatımını ele aldık. İşlem oldukça basittir. Bir iki dakikada hesabınızı anında dondurabilir veya tamamen silebilirsiniz. Aşağıda vermiş olduğumuz adreste kapsamlı anlatım mevcuttur.

Kaynak: https://bilgidevi.com/instagram-hesap-dondurma/
 
Üst