Arkadaşlar mail sorunu ile ilgili olarak şu cevabı verdiler bir şey yapılabilirmi ,Scriptte bir problem olduğunu bende düşünmüyorum bu kadar detay var scriptte sorunsuz çalışıyor formmailemi takılacak fakat yinede bir yerlerde bir şey var ve amacımda bunu bulmak.Sunucu tarafıda sorunu çözmeye çalışıyor aslında buradan yürüteceğimiz tahmin ve olasılıklar belkide onların sorunu çözmelerine katkıda bulunacak.
Gönderdiğim maile cevapları :
Merhaba,
Problemin kaynağının tespit edilebilmesi için yazılımınızın hata vermesi gerekmektedir. Yazılımınız herhangi bir hata mesajı vermemektedir. Bu nedenle problemin kaynağı tespit edilememektedir.
Tarafınıza problemin script kaynaklı olduğu yada sunucuda problem olmadığı konusunda bir bilgi verilmemiştir. Ancak problemin çözümünde yol gösterici olması gereken script ve script yazılımcılarıdır.
Yazılım herhangi bir hata mesajı döndürmediği sürece problemin kaynağının tespit edilebilmesi mümkün olamamaktadır.
İyi Çalışmalar.
Gönderdikleri cevap bu ve mantıklıda aslında. Bizde kusurlu aramıyoruz sonuçta ortada bir problem var ve çözüm için neler yapılabilir bunun peşindeyiz,ben alternatif link oluşturarak popup açılacak bir php formmaille yola devam edebilirim ama bu şekilde kalsın istemiyorum ve işi bilen arkadaşlarımızın sorunu mutlaka bulacağını düşünüyorum (mesele sadece zaman meselesi).Gerçekten emek verilmiş - verilen bir script .
www.mobilyakurdu.com
Konu: Maillerin gitmemesi.
Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Bu bir ipucu olabilirmi arkadaşlar yeni gördüm yazdım (sunucu tarafınada gönderdim bunu)?
2010-08-30 22:49:02 - PHP Warning: mail() [<a href='function.mail'>function.mail</a>]: SAFE MODE Restriction in effect. The fifth parameter is disabled in SAFE MODE. in /var/www/vhosts/mobilyakurdu.com/httpdocs/system/library/mail.php on line 150
Sorun çözüldü arkadaşlar ! Sunucu tarafınada aynı hata mesajını göndermiştim sanırım safe mode olayını hallettiler. Kolay gelsin , Allah sabır versin. SuPır Mariolar .