|
1.5.1.x Açılır Kategori Modülü neden olmuyor?
|
|
30-12-2011, 01:38 AM
|
|||
|
|||
|
Öncelikle osdem66 hocam elinize sağlık,1.5.1.3 sizin grey temasında denedim... modüllerde çıkıyor... kuruyorum...ancak sol tarafta katagorilerin altında başka bir katagori şeklinde çıkıyor...yani sizin katagoriler gibi çıkmıyor... sebebi nedir acaba? Bilen Varmı? teşekkürler...
|
|||
|
30-12-2011, 01:44 AM
|
|||
|
|||
|
RE: 1.5.1.x Açılır Kategori Modülü neden olmuyor?
bi demo verırsen yardımcı olurum
|
|||
|
30-12-2011, 01:46 AM
|
|||
|
|||
|
Merhaba Benim kategoriler gibi çıkmıyor derken anlayamadım neredeki benim kategori? bu modül zaten sol yada sag kategori menu seklinde kullanıaln bir modüldür..
Ağzında Bal Olan Arıya bile kanma, Onunda arkasında İğnesi var. Opencart Tema ve modülleri |
|||
|
30-12-2011, 11:21 AM
|
|||
|
|||
|
hocam resimi ekledim... kusura bakmayın resimi atmamısım... osdem66 hocam hazır sizi yakalamısken sorayım sizin grey temasında ürünkarşılaştıra basınca neden çalışmıyor... sizin temayı kullanan arkadsların sitelerine baktım onlardada aynı sorun var... emekleriniz için çok teşekkürler...
|
|||
|
30-12-2011, 12:44 PM
(En son düzenleme: 30-12-2011 12:45 PM osdem66.)
|
|||
|
|||
(30-12-2011 11:21 AM)cero34 demiş ki: hocam resimi ekledim... kusura bakmayın resimi atmamısım... osdem66 hocam hazır sizi yakalamısken sorayım sizin grey temasında ürünkarşılaştıra basınca neden çalışmıyor... sizin temayı kullanan arkadsların sitelerine baktım onlardada aynı sorun var... emekleriniz için çok teşekkürler...temanın css dosyasında ya kategori css leri yok yada temanın category.tpl dosyası içeriginde eksiklik var..kontrol edin.. diger konu için ise tema 1.5.0 versiyon için düzenlendi versiyonunuz 1.5.1.x ise o yüzden o hata alıyorsunuz...temanın template içindeki common,module ve product klsörleri dısındaki dosyalarını yeni versiyon ile degiştiriniz.. Ağzında Bal Olan Arıya bile kanma, Onunda arkasında İğnesi var. Opencart Tema ve modülleri |
|||
|
30-12-2011, 13:15 PM
(En son düzenleme: 30-12-2011 14:08 PM cero34.)
|
|||
|
|||
|
hocam,
1.5.1.3 VE sizin grey temasını kullanıyorum... hocam sizin açılır kategori modülü ile ilgili eklediğiniz tum dosyaları attım... admin panelde normal kategori ve sizin kategoriniz ikisinide kuryorum veya ayrı ayrı kurup deniyorum yine sonuc aynı...acaba hangi dosyada negibi değişiklik yapmam gerekli... yardımcı olursanız sevirim... diger konu için ise hemen soylediginiz biçimde deniyorum... çok teşekkürler... hocam diger konu olan ürünkarşılaştır ı içinde dediginiz sekilde yaptım olmadı sizin soylediginiz:::::::::diger konu için ise tema 1.5.0 versiyon için düzenlendi versiyonunuz 1.5.1.x ise o yüzden o hata alıyorsunuz...temanın template içindeki common,module ve product klsörleri dısındaki dosyalarını yeni versiyon ile degiştiriniz.. teşekkürler.... |
|||
|
24-01-2012, 01:23 AM
(En son düzenleme: 24-01-2012 01:26 AM independent46.)
|
|||
|
|||
(30-12-2011 12:44 PM)osdem66 demiş ki:(30-12-2011 11:21 AM)cero34 demiş ki: hocam resimi ekledim... kusura bakmayın resimi atmamısım... osdem66 hocam hazır sizi yakalamısken sorayım sizin grey temasında ürünkarşılaştıra basınca neden çalışmıyor... sizin temayı kullanan arkadsların sitelerine baktım onlardada aynı sorun var... emekleriniz için çok teşekkürler...temanın css dosyasında ya kategori css leri yok yada temanın category.tpl dosyası içeriginde eksiklik var..kontrol edin.. diger konu için ise tema 1.5.0 versiyon için düzenlendi versiyonunuz 1.5.1.x ise o yüzden o hata alıyorsunuz...temanın template içindeki common,module ve product klsörleri dısındaki dosyalarını yeni versiyon ile degiştiriniz.. Üstad bu senin yeni versiyonunu yüklemiştim ben ama. sayfayı her yeniledeğimde aşağıdaki hatayı alıyorum ve sayfa yüklenmiyor. ''Bu sayfadaki bir betik meşgul ya da artık yanıt vermiyor olabilir. İsterseniz betiği şimdi durdurabilir, isterseniz sürecin tamamlanmasını görmek için bekleyebilirsiniz. Betik: http://satkazanalkazan.tk/catalog/view/t...n.js:110'' bu js dosyasını sildiğim zaman bu uyarıyı almıyorum artık ve sayfa yükleniyor fakat sonuçta bu dosya da gereksiz bir dosya değil. bir işlevi var muhakkak o yüzden de danışmak istedim. nasıl aşarız bu sorunu? belkide bu yüzden açılır kategori çalışmıyor bilemiyorum. |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

Gelişmiş Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım

![[-]](images/collapse.gif)