|
Yeni Konu Açamama
|
|
18-12-2011, 09:16 AM
|
|||
|
|||
|
OpenCart 1.4.x > Modüller kısmında konu açamıyorum. Yeni üyelere konu açma hakkı verilmiş. Yeni modül ekleyeceğim. Üyeliğim aktivasyon maili gelmediği için yönetim tarafından onaylanmıştı, yeni konu açmaya tıkladığımda gelen sayfa aşağıdaki şekildedir. Gelen sayfada aktivasyon konudu tekrar göndere tıklıyorum zaten aktive edilmiş hesabınız diyor.
![]() Eklemek istediğim modül yaSlider! daha önce eklenmemiş bulamadım. Eğer eklenmemişse bu konuyu buradan aşağısını yeni konuya taşıyabilirsiniz.. ---------------------------------------------------------------- Konu Başlığı: Yeni Vitrin Modülü - yaSlider! YaSlider Orjinal Sitedeki Adresi: TIKLA Lisans: Ücretsiz Türkçe Çeviri: EnverYigit Test Ettiğim Sürüm: 1.4.9.6 Belirlediğiniz ürünleri sol menüde, sağ menüde veya anasayfada yayınlamaya yarıyor. Diğer vitrin modüllerinden biraz farklı ve daha ilgi çekici. Animasyonlu geçişleri sayesinde daha bir görsel zevk veriyor.
![]() KURULUM
*************************************** Herhangi bir sistem dosyası değişikliği olmamasına rağmen yedek alınız.. 1. Upload klasörünün içerisindeki dosyaları opencart sisteminizin anasayfasına gönderiniz.. (her hangi bir değişiklik olmamaktadır.). 2. Opencart admin panelinizi açıp Modüller kısmından Kur diyerek modülü aktifleştiriniz. Daha sonra durumu açık yapınız. 3. Ürünleri ekleyip slayt ayarlarını artık yapabilirsiniz. Powered By OpenCart Yazısını Silme Sildirtme!.. |
|||
|
18-12-2011, 12:47 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Yeni Konu Açamama
ŞUAN EKLEYEBİLİRSİNİZ. NEDEN OLAN PROBLEM GİDERİLDİ.
Forum Kuralları | Site Tanıtım Kuralları | Modül Listesi - Indeks | Acil Yardım İsteyenler |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Konu Açmadan Önce Forum Kurallarını Okuyunuz | yonetim | 1 | 22,519 |
20-09-2011 02:50 AM Son Mesaj: yonetim |
|
| Bu Forumda Konu Acacakların Dikkatine! | coder | 6 | 2,363 |
30-06-2011 05:38 AM Son Mesaj: WarriorLord |
|
| Konu ve Mesajlarınıza Tinypic Resim Yükleme | yonetim | 0 | 2,663 |
20-02-2011 04:36 AM Son Mesaj: yonetim |
|
| Konu İstatistikleri ve Benzer Konular Tablosu | GENERAL | 2 | 2,290 |
02-02-2010 01:26 AM Son Mesaj: GENERAL |
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Gelişmiş Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım

![[Resim: ssssssssq.png]](http://img341.imageshack.us/img341/1319/ssssssssq.png)
![[Resim: aaaaaaaaaaaaaaaaaf.jpg]](http://img828.imageshack.us/img828/9674/aaaaaaaaaaaaaaaaaf.jpg)

![[-]](images/collapse.gif)