|
İletişim Formu Problemi (ÇÖZÜLDÜ)
|
|
03-11-2011, 12:48 PM
|
|||
|
|||
|
Merhaba ,
Versiyon 1.4.9.3 mail.php ve contact.php' de belirtmiş olduğunuz tüm değişiklikleri yaptım problemin mail server 'dan kaynaklanabileceğini düşünerek hem gmail hemde hotmail'in smtp serverlerini kullandım fakat yine de sorunu aşamadım.Bir yerde hata yapıyor olabilir miyim ? Ya da tema da kaynaklanan bir sorun olabilir mi tema yoocart002 'den edit'lenmiştir.Şimdiden teşekkür ederim. |
|||
|
03-11-2011, 13:06 PM
|
|||
|
|||
RE: İletişim Formu Problemi (ÇÖZÜLDÜ)
(03-11-2011 12:48 PM)demoloji demiş ki: Merhaba , Merhaba öncelikle sorun büyük olasılıkla sunucu kaynaklı sunucunuz smtp doğrulaması gerekiyor olabilir ayrıca frumda bununla ilgili acılmış ve çözüm bulunmu bir cok başlık bulabilirsiniz.. önce siz host firmanızdan php mail fonksiyonunun acık olup olmadıgını acık ise smtp dogrulaması gerekiyormu gerekmiyormu bunu öğrenin ve sorununuza bu dogrultuda cevab arayın..hosting firmanızdan cevab geldikten sonra diğer konulara bakın çünki çözümü forumda defalarca anlatıldı diger baslıkları da incelemenizi tavsiye ederim Ağzında Bal Olan Arıya bile kanma, Onunda arkasında İğnesi var. Opencart Tema ve modülleri |
|||
Bu gönderi sahibine(osdem66) 1 kullanıcı teşekkür ettidemoloji (11-03-2011) |
|
03-11-2011, 13:18 PM
|
|||
|
|||
(03-11-2011 13:06 PM)osdem66 demiş ki: önce siz host firmanızdan php mail fonksiyonunun acık olup olmadıgını acık ise smtp dogrulaması gerekiyormu gerekmiyormu bunu öğrenin ve sorununuza bu dogrultuda cevab arayın..hosting firmanızdan cevab geldikten sonra diğer konulara bakın çünki çözümü forumda defalarca anlatıldı diger baslıkları da incelemenizi tavsiye ederim Hocam teşekkür ederim. Ama cevapta söylediğim gibi bu sunucu'da ki mail fonksiyonlarında hata olabiliceğini düşünerek hotmail ve gmail smtp ayarlarıyla deniyorum.Bu iki mailde hata olabileceğini pek sanmam. Forumda gördüğüm bütün başlıkları teker teker okudum farklı çözüm yöntemleri var.Bir çoğunu uyguladım fakat sonuca ulaşamadım. mail.php'de ki ayarları otomatik çekerken hata olabilir mi diye düşünerek mail bilgilerini direk dosyanın içine bile girdim.Forum okuma önerisinden ziyade çözüme yönelik önerileriniz var mı acaba ? |
|||
|
03-11-2011, 14:34 PM
|
|||
|
|||
(03-11-2011 13:18 PM)demoloji demiş ki:merhaba.. çözüme yönelik yukarda yazdığım öneriyi yaptınızmı hosting firmanıza yukarda dedigim konuyu sordunuzmu sanmıyorum kesinlikle hayırrrrrrrr.... neden derseniz? cünki verdiginiz cevab bunu gösteriyor sunucudaki mail fonksiyonlarında hata varsa ister gmail ister hotmail ister ne mail girerseniz girin fark etmez calışmaz sunucudaki php mail fonksiyonu kapalı ise sittin sene (sittin sene 60 sene demektir argo olarak algılamayın) uğraşsanız mail gönderemezsiniz.. o yüzden hosting firmanıza bunu sorun demişim ayrıca SMTP doğrulaması gerekiyormu sorun demişim.. ama siz kalkıp üzüm yemek yerine bagcıyı dövme hevesi içinde bana forum oku deme sorunu çöz diyorsun siz kendiniz için bir şey yapın hosting firmanızla bir görüşün durumu izah edin benim dediklerimi bir sorun sonrasında aldıgınız cevab doğrultusunda konularda cevab bulamazsanız tekrar yazın demişim.. ama siz malesef bunları yapmak yerine siz kendiniz için bir şey yapmazken bizim sizin için bir şeyler yapmamızı talep ediyorsunuz...kolay gele(03-11-2011 13:06 PM)osdem66 demiş ki: önce siz host firmanızdan php mail fonksiyonunun acık olup olmadıgını acık ise smtp dogrulaması gerekiyormu gerekmiyormu bunu öğrenin ve sorununuza bu dogrultuda cevab arayın..hosting firmanızdan cevab geldikten sonra diğer konulara bakın çünki çözümü forumda defalarca anlatıldı diger baslıkları da incelemenizi tavsiye ederim Ağzında Bal Olan Arıya bile kanma, Onunda arkasında İğnesi var. Opencart Tema ve modülleri |
|||
Bu gönderi sahibine(osdem66) 1 kullanıcı teşekkür ettizapatya (11-03-2011) |
|
03-11-2011, 15:36 PM
|
|||
|
|||
|
[/quote]
Hocam teşekkür ederim. Ama cevapta söylediğim gibi bu sunucu'da ki mail fonksiyonlarında hata olabiliceğini düşünerek hotmail ve gmail smtp ayarlarıyla deniyorum.Bu iki mailde hata olabileceğini pek sanmam. Forumda gördüğüm bütün başlıkları teker teker okudum farklı çözüm yöntemleri var.Bir çoğunu uyguladım fakat sonuca ulaşamadım. mail.php'de ki ayarları otomatik çekerken hata olabilir mi diye düşünerek mail bilgilerini direk dosyanın içine bile girdim.Forum okuma önerisinden ziyade çözüme yönelik önerileriniz var mı acaba ? [/quote] sizin sadece 2 mesajla yaptığınız tafradan başka bi isteiğiniz varmı merak ediyorum OpenCart Sistemim : Opencart 1.5.x OpenCart Sitem : http://www.banadagelsin.com OpenCart Sitem : http://www.kirtasiyetoptancisi.com Kullandığım Browser : Genellikle Chrome, Arasıra İE Kullanılan Tema(lar) : default theme , yoolight , turkish gray |
|||
|
17-01-2012, 16:39 PM
|
|||
|
|||
|
betax kardeş, çok teşekkür ederim, özverili çalışmana.
Bu sorununda çözülmüş olması çok sevindirici. keza diğer open source script forumları ile karşılaştırıldığında opencart türkçe forumu çok ama çok fazla yetersiz kalıyor. bu şekilde herkes bi ucundan tutarsa çok daha harika işler çıkarabiliriz dahada. (ücretli işlere hayır diyen biri değilim, ama bence gelişene dek ücret peşinde koşan arkadaşların foruma bi katkısı olmasa daha iyi, çünkü onların bu tavrı open cart ın ülkemiz içindeki gelişimine katkıdan çok yeni tanışanların kaçmasına yardım ediyor) aynı eleştiriler forum yöneticileri içinde geçerli. hala genel bir hatalar ve çözümler index imiz oluşmamış durumda. eğer yapalım diyen varsa ben elimde kendim için yazdığım tüm dökümanları paylaşmaya hazırım. |
|||
|
28-04-2012, 11:06 AM
|
|||
|
|||
|
merhaba
son 2 gündür example@yourdomain.com adresinden aşşağıdaki maili alıyorum ne olduğu konusunda yardımcı olabilirmisiniz. This auto responder is sent to info@pantolonaskisi.com after subscription. The sending frequency can be adjusted from the previous screen. teşekkürler |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Gelişmiş Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım

![[-]](images/collapse.gif)