|
Alışveriş Sepetinde Ürün Silememek ve Sepete Ekle Sorunu?
|
|
06-11-2010, 12:28 PM
(En son düzenleme: 06-11-2010 12:29 PM Pro.Togi.)
|
|||
|
|||
|
Opencart v1.4.9 ve smrel tema kullanıyorum, Temayı v1.4.9'a göre uyarladım fakat yeni ürünler bölümünde sepete ekleme yeri nokta olarak gözüküyor ayrıca alışveriş sepetinde ürün eklendiği zaman silme butonu gözükmediği için silemiyorum.
|
|||
|
06-11-2010, 12:43 PM
(En son düzenleme: 17-01-2011 06:44 AM yonetim.)
|
|||
|
|||
|
RE: Alışveriş Sepetinde Ürün Silememek ve Sepete Ekle Sorunu?
herhalde gelişmiş sepete ekle kurmuşsun orada silme butonu yoktu bend kurduğumdan bliyorum.tema değişikliğinden ilgili resim konumunu bulamıyor olabilir resim yoluna bir bak. ona göre yazarsın
|
|||
|
07-11-2010, 00:15 AM
|
|||
|
|||
|
Var olan sepet modülünü kullanbilirsin,sonuçta müşteri aldığı malı sepette görmesi çok önemli değil.Ne oladığını sepetindende görebilir.
|
|||
|
07-11-2010, 00:28 AM
|
|||
|
|||
(06-11-2010 12:43 PM)By_Surmeneli demiş ki: herhalde gelişiş sepete ekle kurmuşsun orada silme butonu yoktu bend kurduğumdan bliyorum.tema değişikliğinden ilgili resim konumunu bulamıyor olabilir resim yoluna bir bak. ona göre yazarsın Sorun devam ediyor resim yolları doğru başka önerisi olanlar. |
|||
|
07-11-2010, 00:37 AM
|
|||
|
|||
|
temanın image klasöründe resimlerin olduğuna eminmisin..
. Herkesin kalbimde yeri var..! Kiminin altı çizili,
|
|||
|
16-01-2011, 20:59 PM
|
|||
|
|||
|
aynı sorun bendede oldu, 1.4.9.3 kurdum bu hatayı aldım silme butonu görünmüyor, sayfayı yenileyince geliyor
. sildim sistemi tekrar kurdum ilk onu denedim yine aynı sorun
"Birgün, ressamlar Türk'ün simasını kaybederlerse, yıldırımı alsınlar, yapıversinler." M. K. Atatürk Cicekkapinda.com Çiçek Kapında |
|||
|
17-01-2011, 06:45 AM
|
|||
|
|||
|
Opencart'ın varsayılan sepetim modülünde herhangi bir sorun mevcut değil.
(06-11-2010 12:43 PM)By_Surmeneli demiş ki: herhalde gelişmiş sepete ekle kurmuşsun orada silme butonu yoktu bend kurduğumdan bliyorum.tema değişikliğinden ilgili resim konumunu bulamıyor olabilir resim yoluna bir bak. ona göre yazarsın Forum Kuralları | Site Tanıtım Kuralları | Modül Listesi - Indeks | Acil Yardım İsteyenler |
|||
|
17-01-2011, 15:43 PM
|
|||
|
|||
|
İnternet Explorer da bu sorun oluyor Google Chrome da filan olmuyor, silme tuşu diğer internet tarayıcılarında çıkıyor. Hatta localhosttaki eski kurduğum opencarta baktım ondaki silme tuşunuda göstermiyor çok ilginç bir durum
"Birgün, ressamlar Türk'ün simasını kaybederlerse, yıldırımı alsınlar, yapıversinler." M. K. Atatürk Cicekkapinda.com Çiçek Kapında |
|||
|
18-01-2011, 02:57 AM
|
|||
|
|||
|
Sepette sil butonu 1.4.8 sürümünden sonra eklendi. Bunda eski sürüm kullanıyorsanız olmaması gayet doğaldır. 1.4.8 sürümünden sonraki versiyonlarda bu konu ile ilgili herhangi bir sorun mevcut değildir.
Forum Kuralları | Site Tanıtım Kuralları | Modül Listesi - Indeks | Acil Yardım İsteyenler |
|||
|
28-05-2011, 18:58 PM
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar yeni kodu açamadığım için çok özür dleyerek buraya yazıyorum
Benim sitede sepetteki sil butonu çalışmıyor.GÖrünüyor ama nedense tıklayınca silme işlemi gerçekleşmiyor.Önceden çalışıyordu ama şimdi neden çalışmıyor bilmiyorum.Bu husuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı? Sepete ekle diyorum ürün ekleniyor Soldaki Sepette sil butotuna tıklayınca ürün silinmiyor.Sorunum bu Şmdden teşekkürler Arkadaşlar bir sorunum var. Bir ürünü sepete ekle diyorum. Sepete ekleniyor fakat silmek için alışveriş sepetindeki X butonuna tıklayınca ürün sepetten SİLİNMİYOR. Bu sorunu nasıl çözebilirim. |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 2 Ziyaretçi

Gelişmiş Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım

![[-]](images/collapse.gif)

. sildim sistemi tekrar kurdum ilk onu denedim yine aynı sorun