Opencart 2.x Yeni Kayıtlı Üye İçin Doğrulama Mail Aktivasyonu

By_Surmeneli

OpenCart-TR
Katılım
19 Tem 2010
Mesajlar
273
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Konum
Trabzon
Web sitesi
www.kodcenneti.com
Önemli Not: Modifikasyon yenilendi mail göndermeme hatası giderildi artık sorunsuz bir şekilde mail aktivasyon işlemi için mail gönderilmektedir.







Merhaba arkadaşlar bu akşam szlere ocmod kurulumlu olarak yeni kayıt olan üyeler için üyeliklerini doğrulama amaçlı üyenin kayıt esnasında girmiş olduğu mail adreslerine kayıt işlemini bitirmesi için aktivasyon linki gönderimini sağlayan modifikasyon modul karşımı eklentinin kurulumunu ve kullanımını anlatacağız. Site sahiplerinin üye olan kişilerinin gerçek kullanıcı olup olmadıklarını teyidi için gerekli olan bir modifikasyondur. Kurulumu oldukça basittir. Kurulum için videomuzu izlemeyi unutmayınız.

Opencart 2.x Yeni Kayıtlı Üye İçin Doğrulama Mail Aktivasyonu Kurulumu

Sitemizden indirmiş olduğunuz arşiv dosyasını klaöre çıkartınız daha sonra içersindeki arşiv dosyasını admin->eklentiler-eklenti yükleme kısmından emailverification.ocmod.zip dosyasını seçip kurulumunu gerçekleştiriniz. Daha sonra admin->eklentiler->modifikasyonlar kısmından yüklemiş olduğunu eklentiyi seçip üstteki yenile butonuna tıklayıp akti ediniz. Daha sonra admin->eklentiler->moduller kısmından EmailVerification modulunu kurunuz, ve düzenle kısmından kendinize göre ayarlarını yapıp kaydediniz. Sonra bölümler kısmından görünmesini istediğiniz bölümü düzenleyip modulu ekle kısmından modulu seçip kaydediniz. İşlem bu kadar!


Buradan : http://www.e-ticaretdersleri.com/makale/opencart-2x-yeni-kayitli-uye-icin-dogrulama-mail-aktivasyonu.html
 
Üst