|
Sadece Türkiye'deki kullanıcılar siteme girsin
|
|
27-01-2012, 02:23 AM
|
|||
|
|||
|
Başlıktandan anlaşıldığı üzere sadece türkiyeden girenler web sitemize giriş yapabilsin böyle bir eklenti mevcutmudur ?
tşkler. |
|||
|
27-01-2012, 09:21 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Sadece Türkiye'deki kullanıcılar siteme girsin
böyle bişey değilde siparişleri sadece türkiyeden vermeleri mümkün. yani diğer ülkelere sipariş işlemini kapatabilirsiniz.
Opencart Yazarlar Modülü 3'ü 1 Arada E-Ticaret Yazılımları Opencart Tema Template |
|||
|
28-01-2012, 01:51 AM
(En son düzenleme: 28-01-2012 01:51 AM anti91.)
|
|||
|
|||
|
Dediğin gereksiz birşey olur ve öyle bir şey duymadım fakat technolog'un dediği gibi alışverişi yurtdısına kısıtlaman daha dogru olur.
Yüksel Türk! Senin için yükselmenin hududu yoktur… Mustafa Kemal ATATÜRK |
|||
|
28-01-2012, 15:52 PM
|
|||
|
|||
|
Mümkün diye biliyorum. Ülkeler arası ip ler farklı diye duymuştum. Sadece Tr deki ip lere açık diğerlerine yasaklı yapılabilir diye biliyorum. Ama araştırmak lazım. Lakin bana görede böyle bir şey saçma olur. Yurt Dışına Gönderimiz yoktur yazarsınız ve Arkadaşlarında dediği gibi Siparişi sadece TR ye ayarlarsınız Olur biter. AMa Ne mantıkla çalışma yapcaksınız bilmiyorum.
|
|||
|
31-01-2012, 09:17 AM
|
|||
|
|||
(28-01-2012 15:52 PM)mehmetgul1806 demiş ki: Mümkün diye biliyorum. Ülkeler arası ip ler farklı diye duymuştum. Sadece Tr deki ip lere açık diğerlerine yasaklı yapılabilir diye biliyorum. Ama araştırmak lazım. Lakin bana görede böyle bir şey saçma olur. Yurt Dışına Gönderimiz yoktur yazarsınız ve Arkadaşlarında dediği gibi Siparişi sadece TR ye ayarlarsınız Olur biter. AMa Ne mantıkla çalışma yapcaksınız bilmiyorum. hocam 2 yolu var. birincisi host firmanla görüş, muhtemelen olumsuz yanıt verecekler, uğraşmak istemezler yada ek ücret isterler. diğer yol cloudflare. siteni cloudflare'nin arkasına alırsan, hem dediğin ülke bazlı sınırlamaları yapabilirsin, hem de olası saldırılara karşı cloudflare korumasından ve diğer özelliklerinden yararlanırsın. cloudflare ücretsiz bir servis. bir takım ileri düzey özellikler için aylık 15 dolar ücret alıyorlar ama çok gerekli değil. türkçe dil desteği mevcut. |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Türkiye Finans Katılım Bankası Sanal Pos Hakkında | murattu | 1 | 241 |
28-03-2012 21:23 PM Son Mesaj: kucukomer |
|
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar):

Gelişmiş Arama
Üye Listesi